Jocuri jucate recent de tine:0 0

JOCURI CU BEN 10 ULTIMATE ALIEN


Aceasta categorie speciala de jocuri cu Ben 10 a fost creata pentru fanii îndrăgitului serial care poarta același nume.

Ben Tennyson este un puşti de 10 ani care a descoperit un ceas misterios, un ceas extraterestru care se numeste Omnitrix, cu ajutorul căruia obtine puterea de a se transforma în tot felul de extratereştrii. Ben 10 foloseste aceste puteri pentru a-i ajuta pe alţii în lupta împotriva răufăcătorilor. 

Te invitam sa-l descoperi si să te distrezi și aventurezi alături de el în aceste jocuri cu Ben 10 Ultimate Alien. Am creeat trei categorii speciale de jocuri cu Ben 10 Omnivers, una dintre ele îi poarta numele, iar celălalte se numesc Ben 10 Omnivers și Jocuri cu Ben 10 Ultimate Alien.De multe ori, Ben 10 este ajutat de verișoara sa de 10 ani, Gwen Tennyson și bunicul său Max. Acestuia îi place să joace jocuri video și să se dea cu bicicleta , din cand in cand face şi el câte o trăznaie cu super puterile lui. În toate jocurile cu Ben 10, acesta poartă un tricou alb, cu o dungă neagră verticală.

Îți dorim distracție plăcută alături de aventurile eroului tău preferat!Știai că...?Care sunt personajele in care Ben 10 se poate transforma ?

FOUR ARMS (Patru brate) este eroul ales de Ben atunci cand are nevoie sa loveasca sau sa arunce ceva. 

HEATBLAST (Lovitura de foc) vine dintr-o lume in care cetatenii traiesc pe un soare, la temperaturi uriase.

DIAMONDHEAD (Cap de diamant) este un extraterestru cristalin al carui corp este mai puternic decat un diamant, permitandu-i sa taie prin orice obiect posibil.

WILDMUTT (Bestie salbatica) este o bestie care poate lansa de pe spate tepi catre inamici.

STINKFLY (Musca mirositoare) este o insecta inaripata si un zburator profesionist, lupta cu clestii si coada, arme naturale veritabile.

XLR8 este un extraterestru similar unui dinozaur cu reflexe ultra rapide, capabil sa atinga viteze de aproximativ 500 de kilometri pe ora, putand sa fuga pe orice fel de suprafata.

UPGRADE este o masinarie vie cu piele metalica, un extraterestru bio-mecanic care se poate contopi cu orice dispozitiv mecanic de la un blender la o bicicleta la un satelit.

RIPJAWS (Falci) este un extraterestru subacvatic, un inotator excelent care poate respira sub apa si isi poate transforma picioarele in coada pentru a se deplasa mai repede.

CANNONBOLT (Ghiulea) este un extraterestru cu umerii foarte puternici, acoperit cu o armura naturala extrem de puternica.

GHOSTFREAK (Fantoma infricosatoare) este un extraterestru ce seamana cu o fantoma si este una din primele forme inregistrate in Omnitrix.

GREY MATTER (Materie cenusie) are 13 centimetri inaltime si este capabil sa intre si sa repare masinarii complexe, din interiorul acestora. Grey Matter ii ofera lui Ben un boost de inteligenta atunci cand sunt contopiti.

EYE GUY (Ochiosul) este jumatate reptila, jumatate liliac. Corpul sau este plin de ochi de diverse dimensiuni. Acesta lanseaza o unda foarte puternica distrugandu-si inamicii.

WILDVINE Wildvine (Vita salbatica) este mai mult planta decat animal. Wildvine este unul din cele mai puternice transformari fiind capabil sa se inradacineze in pamant si sa isi extinda bratele pentru a captura personajele inamice. El poate lansa bombe puternice dar este dependent de soare si poate fi usor otravit.

WAY BIG (Gigantul) este un super extraterestru ascuns in interiorul Omnitrix-ului, Way Big este cel mai mare extraterestru in care Ben se poate transforma. Atingand 30 de metri in inaltime, detine o forta fizica proportionala cu corpul sau, nimicind aproape totul in calea sa.

UPCHUCK (Broscoiul) isi poate controla stomacul si se foloseste de cele patru limbi extrem de lungi pentru a devora aproape orice.Puterea sa reala este capacitatea de a scuipa orice inghite cu o precizie foarte buna si cu o viteza exploziva.

Contact - Gombis 2008 - 2017