Jocuri jucate recent de tine:0 0

JOCURI DISNEY


Disney este cea mai mare companie de divertisment care a produs de-a lungul timpului numeroase animații. Te invităm sa te joci cele mai frumoase și îndrăgite jocuri Disney.

Primele personaje Disney au fost Mickey Mouse, pe urmă Donald Duck, Goofy și Pluto.

Albă ca Zăpada și cei șapte pitici a fost a doua producție a lui Walt Disney pentru care a câștigat premiul Oscar. Următoarele filme regizate în anii '40 au fost: Pinocchio și Fantasia, Dumbo, Bambi, Alice în Țara Minunilor, Peter Pan și Cenușăreasa. 

Printre următoarele filme produse de studioul Disney au fost Doamna și vagabondul, Frumoasa din pădurea adormită, 101 Dalmațienii, Sabia din piatră, Toy Story 1,2 și 3,Mașini 2 și altele.

În acestă categorie de Jocuri Disney te vei întâlni cu cele mai îndrăgite prinţese: Alba ca Zăpada, Cenușăreasa, Aurora, Ariel, Belle, Jasmine, Pocahontas, Mulan, Tiana, Rapunzel, Merida, Elsa și Anna. Dar și jocuri Disney clasice cu personajele din Mickey Mouse. Ori desenele tale preferate din Jake și pirații din Caraibe, Lilo & Stitch, Specialul agent Oso, Manny Iscusitul, Moto-animăluțele din junglă, Agenții de rezervă, Yin Yang Yo, Noua școală a împăratului, Dragonul American, Micile Genii, Brandy și Dl. Mustăcilă, Eroii orașului Higgly, Circul lui Jojo, Kim Possible și multe altele. 

Alege unul dintre aceste jocuri cu Disney și distrează-te!

Contact - Gombis 2008 - 2017