Advertisement

Jocul DarkNova.io

Advertisement

Despre joc

Dark Nova este un shooter de sus în jos setat în spațiu. Alăturați-vă echipei roșii sau albastre, luptând pentru a apăra / fura bijuteria. Desigur, puteți întotdeauna să anihilați echipa inamicului ca pe o cale spre victorie. Scorul ucide și victoriile echipei pentru a obține mai mulți bani pentru a vă permite să cumpărați diferite nave și modificări în runda următoare.

Dacă te alături la mijlocul rundă, vei fi spectator până la următoarea rundă, dar rundele vor merge repede!

 

Cum să joci Dark Nova
În orice moment, apăsați "H" pentru a afișa meniul de ajutor. WASD vă mișcă nava, iar nava vizează indicatorul mouse-ului. (Vă recomandăm să utilizați un mouse și nu un touch pad.)

"Y" deschide magazinul, disponibil doar la începutul fiecărei runde. (Hotkeys disponibilă în magazin pentru a vă ajuta să faceți cumpărături rapid.)

"F11" pentru a merge pe ecran complet, ceea ce face jocul mult mai imersiv, și vă va oferi și margine. 

Strategia Dark Nova
Dacă mori, devii spectator pentru restul rundei. Viața ta este valoroasă, deci ai grijă când ataci echipa adversă. Jucați-vă ca o echipă sau încercați să vă furișați în spatele inamicului, rămânând în locurile lor oarbe.

Dacă atacați, nu trebuie sa ucizi întreaga echipă, trebuie să te furișezi, să iei bijuteria și să o întorci la baza ta. ;)

Nu uitați să cumpărați nave care contracarează modul în care inamicul joacă. Diferite nave funcționează mai bine pe diferite hărți. Când nu mai ai bani, stai înapoi și încercați să ridicați diferite modificări pierdute de jucătorii morți.

DarkNova.io a fost adaugat in Jocuri .io.

Jocuri noi

Gombis © 2018 - Terms of Use - Privacy Policy