Publicitate

Jocul Penalty in epoca de piatra

Full ScreenReplay 100%
X
Loading........
Publicitate
Penalty World Cup Brazil
Penalty World Cup Brazil
Fotbal Africa 2010
Fotbal Africa 2010
Antrenament de lovituri libere
Antrenament de lovituri libere
Sutari la poarta
Sutari la poarta
Sut si gol
Sut si gol
Fotbal Euro 2012
Fotbal Euro 2012
Fotbal Dkicker
Fotbal Dkicker

Informatii Joc:

Jocuri Sport Jocuri Cu Fotbal Jocuri Lovituri Libere Jocuri Penalty

Titlul original al jocului: Penalty stone age

Alegeți jucătorul tău feroce dintre trupele de personaje preistorice inofensive și impunătoare și să începem un joc de pedeapsă. Puteți alege un nume impunător și puteți concura cu urși, tigri, bivoli, pantere și mamuțe, în funcție de abilitățile tale de fotbal. În primul rând, jucați împotriva tigrilor, luați-vă astfel ambițiile de feline și luptați împotriva unui adversar agil. Încercați să calculați cel mai bun unghi pentru a trage, lovind și aruncând mingea astfel încât adversarul să nu aibă suficient timp să reacționeze și să distragă mingea.

Pentru fiecare minge ratată, cealaltă echipă pastreaza scorul și pentru fiecare minge pe care o reușiți să o bagati în poarta, echipa ta câștigă 1 punct. Acordați astfel atenție, concentrați-vă și păstrați-vă ochii pe săgeata care indica viteza și puterea loviturii. După ce veți obține șansa de a înscrie, este timpul să vă apărați teritoriul și să anticipați mutarea celeilalte echipe. Fiți agili în timp ce încercați să loviți mingea din poarta ta și asigurați-vă că vă conduceți la victorie.

Fiecare nivel aduce noi provocări și o nouă rată de dificultate, deci trebuie să vă îmbunătățiți și mai bine la loviturile de pedeapsă  din epoca de piatra de fotbal. Practica până când veți obține cele mai bune rezultate din sistemul dumneavoastră și veți fi încrezători că veți domina echipa. Puteți găsi sfaturi utile în unele alte jocuri de adrenalină, cum ar fi biliard , care vă vor învăța un lucru sau două despre obiectivul înainte de fotografiere, o tehnică foarte utilă în acest joc de lovitura de pedeapsă. Calcularea unghiului, a forței și a focalizării este un lucru esențial, deci trebuie să fii strategic cu privire la jocul tău preistoric!

De asemenea, pentru a vă lauda cu privire la scorul pe care il obtineti din loviturile de pedeapsă pentru epoca de piatră, puteți să-l trimiteți online și să fiți în topul câștigătorului, disponibil tuturor pentru a vedea. Deci, bucurați-vă de lovituri de pedeapsă și de noroc provocând echipa mamuților supreme.

Penalty in epoca de piatra a fost adaugat in colectia noastra de Jocuri Lovituri Libere. Iti putem oferi si alte jocuri distractive Tenis de camp , Sarituri peste obstacole cu calul , baschet pe plaja si Baza de Golf.
Jocuri noi
Power Rangers Rescue 3NOU
Power Rangers Rescue 3
Whack The CreepsNOU
Whack The Creeps
Piranha - Xmas XpansionNOU
Piranha - Xmas Xpansion
Minecraft World 2NOU
Minecraft World 2
Hero Time Ben10 CreatureNOU
Hero Time Ben10 Creature
Trollface Quest Internet MemesNOU
Trollface Quest Internet Memes
Super Mario World Fm
Super Mario World Fm
Lego Batman in Actiune
Lego Batman in Actiune
Camioane Dodge diferente
Camioane Dodge diferente
Testoasele Ninja Joc de Memorie
Testoasele Ninja Joc de Memorie
Diferente cu masina lui Steve din Minecraft
Diferente cu masina lui Steve din Minecraft
Mr. Bean Anvelope ascunse
Mr. Bean Anvelope ascunse
Adam si Eva 4
Adam si Eva 4
Cursa Snowmobil
Cursa Snowmobil

Categorii relevante

Contact - Gombis © 2018
top