Advertisement
Ad will close in 00:5

Planteaza pentru animalele de la ferma Dwarf

Full Screen Replay
Advertisement

Despre joc

Jucați ca un pitic roșu, care își începe viața la satul Bloosom, trebuie să vă mențineți o fermă pe o perioadă de timp.

Cresterea culturilor este aspectul central al tuturor jocurilor. Jucătorul trebuie să găsească plantarea optimă, udarea și găsirea celor mai profitabile plante.

O altă parte a jocurilor este cumpărarea, îngrijirea și vinderea propriilor animale. Acest joc are vaci, cai și găini și a furnizat un hambar, un coș de găină și de pui pentru a le găzdui. Laptele și ouăle sunt produse de vaci și gaini și ar putea fi vândute. Jucătorul poate intra în cursa de cai în fiecare duminică dacă are un cal.

Jucătorul poate participa la festivalurile anuale cum ar fi Festivalul de Anul Nou, Concursul de vaca, Concursul de pui Cluck și alte festivaluri. Unele dintre acestea pot fi simple evenimente sociale, în timp ce altele pot fi concursuri cu premii disponibile jucătorului.
Provocarea finală este ca jucătorul să-și gestioneze timpul. Există doar o scurtă perioadă de timp în fiecare zi de joc, iar jucătorul are doar o cantitate stabilită de energie. Trebuie să-și echilibreze timpul și puterea, lucrand la fermă și să-și facă prieteni și să câștige premiul cel mai bun fermier.

Planteaza pentru animalele de la ferma Dwarf a fost adaugat in Jocuri cu Ferma.

Jocuri noi

Gombis © 2018 - Terms of Use - Privacy Policy