Advertisement

Jocul Zombs.io

Advertisement

Despre joc

ZOMBS io este un joc Minecraft + Zombie cu turnuri de aparare. Construieste o bază și apără-te împotriva valurilor de zombi. Fă upgrade la baza ta și fii cel mai puternic. Fii atent, fiecare val devine din ce în ce mai puterbic. Câte nopți poți supraviețui?

Crează Party cu prietenii pentru a face o bază mare (deși fii atent! Mai mulți zombi vor veni decât de obicei atunci când ești într-o petrecere)

Cum se joacă ZOMBS.io
Așezați-vă lângă o mină de aur Stash [hotkey 8] pentru a începe baza ta. Noaptea, vor veni zombie să te atace așa că construiește repede. Strânge piatră si resurse din lemn pentru a începe construirea de turnuri de apărare. Asigurați-vă că ați construi minele de aur pentru a începe generatoarele de aur să lucreze (utilizați aurul pentru a face upgrade la turnuri precum și a cumpăra articole din magazinul (B).

Construiește cât mai multe turnulete pentru a te apăra. PERETII sunt foarte importanți! Ei vor apăra bază. Cu fiecare noapte în care vei supraviețui vei câștiga un scor tot mai mare. Vrei să prinzi cel de al 100-lea val?

Strategia ZOMBS.io
SFATURI: Construiește 8 mine de aur cât mai curând posibil, pentru a maximiza veniturile din aur.

Faceți cumpărături în Shop-ul (B) pentru a face upgrade târnăcopul dumneavoastră, precum și cumpărarea altor arme care să vă ajute la apărare.

Actualizarea peretilor este foarte importantă - să fie foarte atent ca Zombi devin mult mai puternici mai târziu, și s-ar putea să te surprindă!

Plasează turnulețele strategic, toate au statistici unice.

Zombs.io a fost adaugat in Jocuri .io.

Jocuri noi

Gombis © 2018 - Terms of Use - Privacy Policy