Jocuri jucate recent de tine:0 0

JOCURI CU MORDECAI SI RIGBI


Aceste jocuri cu Mordecai si Rigbi sunt inspirate după seria animată de desene Un show obișnuit și te invităm să te distrezi alături de ei.

Mordecai şi Rigby sunt cei mai buni prieteni care transformă o zi plictisitoare și obișnuită într-una absolut fantastică și distractivă. Cei doi lucreaza ca îngrijitori într-un parc și au o slujba atât de plictisitoare încât ar face orice trăsnaie să se mai distreze și ei. Din această cauză au mereu probleme cu șeful lor, Benson.

Chiar dacă nu ai văzut până acuma desenele Un show obișnuit, suntem siguri că aceste jocuri cu Mordecai si Rigbi îți vor alunga plictiseala.

Un show obișnuit este un serial de desene animate ce are ca personajele principale pe Rigby, Mordecai, Tataie, Skips și Benson.

Rigby - este un personaj neînfricat și cam nesimțit care dă dovadă de imaturitate. Este un adolescent scăpat de sub control, fără niciun fel de limite.

Mordecai - e o tânără gaiţă albastră care învaţă simţul răspunderii. Este binecrescută și discretă, știe că viața e trecătoare și o trăiește din plin. Îi plac foarte mult distracțiile, unele cam aiurite.

Tataie - chiar dacă arată ca un om, Tataie, de fapt e o acadea din Lolliland. Duce o viață de lux, e putred de bogat și se bucură de orice lucru ca un copil mic.

Skips - nu poate nici să meargă, nici să fugă; se duce de colo colo ţopăind. Înţelept şi puternic, Skips repara orice strică Mordecai şi Rigby.

Benson - este un automat de gumă de mestecat. Cum Tataie e complet dus cu pluta, lui Benson îi revine misiunea de a administra parcul. El e şeful lui Mordecai şi Rigby şi nu-i scapă o clipă din ochi.

Contact - Gombis 2008 - 2017