Jocuri jucate recent de tine:0 0

JOCURI CU SPIDERMAN


Spiderman este protagonistul seriei de filme care poartă același nume. Omul păianjen este un super-erou care stă la baza unei industrii puternice care constă în jocuri, benzi desenate, filme și alte articole destinate atât copiilor cât și adulților.

Printre cele mai populare se enumeră cele în care el joacă rolul de erou și cu ajutorul pânzei de păianjen luptă împotriva răufăctorilor Venom, Iron Man, Goblinul verde, Hulk, Pisica neagră, Harrz Osborn si Sandman.

Totodată poți alege să te joci jocuri cu Spiderman în care acesta este îndrăgostit și încearcă să o salveze pe Mary Jane. Dar și jocuri de logică, puzzle, de găsit obiecte ascunse, litere sau cifre. Scurt isoric: În Spider Man 1, Eroul principal Peter Parker, rămas orfan, este crescut de mătuşa May şi de unchiul Ben. Peter ajunge un adolescent ciudat, care e sâcâit şi agresat de colegi la şcoală, este timid cu fetele şi preferă să fie singur. El găseşte o servietă misterioasă de-a tatălui său, și încearcă să afle de ce i-au murit părinţii atunci când era mic. Investigațiile sale îl duc în laboratorul Oscorp. Peter este muşcat de un păianjen radioactiv care îi aduce super-puteri. Dorindu-și să continue munca tatălui sau, începe să lucreze la Oscorp. În acelaşi timp, Peter se îndrăgostește pentru prima dată de Gwen Stacy, care e în stagiu de practică la Oscorp. Peter şi Gwen trec printr-o serie de provocări aduse de dragoste, angajamente şi secrete.

În Spider Man 2, Omul-păianjen îl are ca adversar principal pe Dr. Octopus. Acesta este un om de știința care a realizat cea mai puternică baterie din lume. Aceasta poate înlocui Soarele, dar în urma unui experiment eșuat, o explozie îl deformează, acum având șase brațe! Spiderman exploreaza și prinde criminalii in peisajul urban al Manhattan-ului. Iar la sfârșit, când Mary Jane este răpită, Spiderman se confruntă cu Dr. Octopus. 

În Spider Man 3, Peter este hotărât sa o ceară în căsătorie pe Mary Jane Watson, dar un simbiot din spațiul cosmic se unește cu el, astfel comportamentul lui este influențat în mod negativ. Costumul său devine în același timp negru, iar puterile mărindu-i-se foarte mult. În acest film el se lupta cu Spiridușul Verde(Harry Osborn), Sandman și Venom (Eddie Brock).

Alege să te joci cele mai frumoase jocuri cu spiderman, salvează cetățenii, oprește infractorii și suportă consecintele daca nu vei reusi sa mentii scazuta rata infracțiunilor.

Contact - Gombis 2008 - 2017