Jocuri jucate recent de tine:0 0

Jocuri cu Tarzan


Tarzan este un film de animație care prezintă aventurile unui copil orfan crescut de o familie de gorile și acceptat într-un final ca făcând parte din neamul lor. Maturizat într-un tânăr cu calități fizice de atlet și instincte de animal al junglei, viața lui ia o întorsătură neașteptată când, în sfârșit, întalnește alți oameni față de care simte imediat o legatură profundă.
În aceste jocuri cu Tarzan te invităm să-i fii alături, sa te aventurezi în jungla și să-i cunoști familia de gorile, care l-au crescut de mic. Desigur, poate te vor încânta jocurile în care Tarzan se dă pe liane sau acelea în care apare și iubita sa, Jane. Îndiferent de jocul ales dintre aceste jocuri cu Tarzan, suntem siguri ca te va surprinde abilitatea sa de a se mișca. Totuși, sa nu uităm și de jocurile în care poți să rezolvi puzzle-uri cu Tarzan, să-l colorezi sau să-l ajuți în relația sa cu Jane.
Alege unul dintre aceste jocuri cu Tarzan și distrează-te!

Ştiai că…?
Primul actor care a interpretat rolul lui Tarzan s-a născut la Timişoara? (Johnny Weissmüller, născut Peter Johann Weissmüller a fost un sportiv şi actor american, nascut în 2 iunie 1904, în cartierul Freidorf din Timișoara, pe atunci Ungaria). A fost de 5 ori campion olimpic la înot. A deţinut recordurile la stilul liber la toate probele de la 100 de yarzi la jumătatea de milă şi a fost primul care a înotat 100 m sub un minut. El a devenit celebru prin seria de filme Tarzan.
Contact - Gombis 2008 - 2017