Jocuri jucate recent de tine:0 0

JOCURI CU VIOLETTA


Violetta este o telenovelă pentru adolescenti care face senzație în rândul tinerilor. În primul sezon, Violetta este o adolescenta care nu si-a descoperit inca talentul ei special pentru canto. Talent moștenit de la mama ei, o faimoasa cantareata. În al doilea sezon, Violetta crește ca și actriță iar noutatea este că apare un personaj nou: Diego - care devine o persoană foarte importantă în povestea Violettei. Pentru că nu a mai întâlnit până acum pe nimeni ca Diego, ea îl găsește foarte atrăgător. Cu siguranță, fanii vor iubi și al doilea sezon, deoarece aceștia vor fi încântați cu multe cântece superbe, multă comedie și distracție. 

Până la apariția noului sezon, te invităm să te joci cele mai frumoase jocuri cu Violetta de pe internet: alege jocurile in care trebuie sa o machezi și imbraci cu cele mai moderne haine, să o însoțesti la cumparaturi sau la saloanele de relaxare și înfrumusețate SPA, să cânți alături de ea, să îi acorzi o mâna de ajutor când este la doctor, sau la dentist; să rezolvi puzzle-uri sau să gasești diferente dintre imagini. Oricare joc vei alege, distracția îți este garantată.

Violetta prezinta povestea unei adolescente talentate care revine in orasul ei natal, Buenos Aires, alături de tatăl ei, German, dupa ce a locuit cativa ani in Europa. Ea urmează cursurile de muzică la Studio 21. Aici își face câțiva prieteni loiali, descopera iubirea si explorează pasiunea pentru muzica, in timp ce se confrunta cu toate provocarile si dilemele aferente procesului de maturizare. Violettei nu-i place de Jade, iubita lui Germán și de fratele ei, Matias care este un infractor.

Fiecare episod din serial conține cântece originale din diferite genuri muzicale. Toate melodiile sunt compuse de Nicolas Fromentel.

Așadar, lasând vorba la o parte, te invităm să citești încă câteva mici secrete despre ea și să te joci cele mai frumoase jocuri cu Violetta!

Contact - Gombis © 2017