Advertisement
Ad will close in 00:7

Triburi din epoca bronzului

Full Screen Replay
Advertisement

Despre joc

Acest joc este foarte cool, dar este foarte greu dacă nu știi ce faci! Asigurați-vă că va uitati prin tutorial pentru a ști cum să jucați. Scopul tău este să crești civilizația, să o păstrezi în siguranță și să construiești o minune a lumii. Dacă nu știți ce să faceți, încercați să începeți un nou joc în cea mai ușoară dificultate. Încă nu este așa de ușor!
Trebuie să alocați poporului dvs. mai multe sarcini diferite: agricultura, apărarea, cultivarea oilor, pescuitul, mineritul și cercetarea. Atribuți oamenilor agricultura, ovinele și pescuitul pentru a-ți hrăni oamenii și pentru a-ți crește populația. Alocați oameni tehnologiei de cercetare pentru a obține bonusuri și clădiri noi. Alocați oameni miniere pentru a construi clădiri care vă oferă bonusuri suplimentare. Asigurați-vă că aveți destui oameni care vă apără și orașul (asigurați-vă întotdeauna că numărul de lângă craniu este negru). Apăsați butonul [+] de lângă o operațiune pentru a atribui unuia dintre apărătorii dvs. pentru a face acest lucru sau apăsați butonul [-] pentru a elimina un lucrător și a le face un apărător.
Va trebui să jucați strategic dacă doriți să supraviețuiți suficient de mult pentru a vă construi minunea! Dacă bați jocul într-o dificultate ușoară, încercați una dintre dificultățile mai dificile! Dacă o puteți bate pe Divinitate, sunteți un adevărat maestru al civilizației!

Triburi din epoca bronzului a fost adaugat in Jocuri Tower Defense.

Jocuri noi

Gombis © 2018 - Terms of Use - Privacy Policy