Jocuri Gaseste Obiecte

Iti place sa te joci de-a detectivul? Testeaza jocuri gaseste obiecte si descopera daca esti asa bun detectiv cum credeai.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Ellie Easter Adventure
Ellie Easter AdventureEllie Easter Adventure
Regina rebela
Regina rebelaRegina rebela
Jocuri Jocuri Logice Jocuri Gaseste Obiecte

Jocuri Gaseste Obiecte

Iti place sa te joci de-a detectivul? Testeaza jocuri gaseste obiecte si descopera daca esti asa bun detectiv cum credeai. Cauta inimile ascunse ori obiectele salvatoare, descopera obiecte ascunse la ferma ori trolii poznasi. Acum ai sansa sa cauti obiecte, litere, stele, numere, animale ori joaca fata-ascunselea cu personajul tau preferat. Foloseste tastatura, apasa mouse-ul si porneste in aventura cunoasterii de care au parte numai cei mai buni, doar cei alesi!

Jocuri gaseste obiecte sunt dedicate atat fetelor, cat si baietilor, mici sau mari, care vor sa se distreze si sa isi antreneze mintea de detectivi. Aceste jocuri sunt, de fapt, teste pentru atentia, dexteritatea, capacitatea voastra de concentrare. Depasiti aceste teste si aveti toate sansele din lume sa va dezvoltati gradul de inteligenta, sa va bucurati de jocuri captivante si sa va relaxati alaturi de personajele voastre indragite din desenele animate celebre. Ajuta-i pe prietenii tai virtuali sa descopere locuri ascunse ori chiar cheile ascunse si astfel sa acumuleze puncte si sa treaca la un nou nivel de joc. Noi aducem distractia la tine acasa. Tot ce ai de facut este sa te relaxezi si sa te distrezi!