Jocuri cu Evadari

Vasta noastra colectie de jocuri cu evadari va ofera posibilitatea de a va etala talentul de jucatori pasionati ajutand personajele preferate precum Sonic, Katja, Juliet, Ninja si multi altii sa evadeze din locuri si incaperi bantuite.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Poppy Playtime 3
Poppy Playtime 3Poppy Playtime 3
Stealing the Diamond
Stealing the DiamondStealing the Diamond
Tom and Jerry Escape Puzzle
Tom and Jerry Escape PuzzleTom and Jerry Escape Puzzle

Jocuri cu Evadari

Vasta noastra colectie de jocuri cu evadari va ofera posibilitatea de a va etala talentul de jucatori pasionati ajutand personajele preferate precum Sonic, Katja, Juliet, Ninja si multi altii sa evadeze din locuri si incaperi bantuite. Acum aveti ocazia sa evadati dintr-un laborator ori dintr-o casa bantuita, sa il ajutati pe catelul temator sa descopere misterele ascunse in pestera, sa o salvati pe printesa Anna care a fost rapita ori pe printesa Juliet sa fuga din mina de aur.

Categoria noastra de jocuri cu evadari va sta la dispozitie in mod gratuit. Este suficient sa deschideti jocul preferat, sa asteptati sa se incarce, sa cititi cu atentie instructiunile de la inceputul jocului, dar si cele de pe parcursul acestuia, sa folositi mouse-ul ori tastele calculatorului pentru a descoperi cum sa ajutati personajele preferate sa evadeze din jungla, din camera, din castel, din laborator, de la zoo. Provocati-va prietenii ca sa descoperiti cine gaseste mai repede calea de iesire, cine este campion imbatabil si cine este cel mai bun jucator la categoria evadari, inclusiv in ceea ce priveste jefuirea unei banci.