Jocuri de Table

Jocuri in 2 in 2
Jocuri de Pictat Pictat
Jocuri Biliard Biliard
Jocuri Arcade Arcade
Jocuri Puzzle Puzzle
Jocuri de Cuvinte Cuvinte
Jocuri de Memorie Memorie
Jocuri de Colorat Colorat
Jocuri cu Carti Carti
Jocuri Sah Sah
Jocuri de Indemanare Indemanare
Jocuri Logice Logice
Jocuri Bejeweled Bejeweled
Jocuri Jocuri de Table

Jocuri de Table

Daca va plac jocurile relaxante ori jocuri de table va sta acum la dispozitie in mod gratuit. Vei juca Dame cu calculatorul. Muta piesele inteligent pentru a castiga. Dame este un joc de doi jucători, unde un jucător este atribuit cu culoarea albă iar celălalt de culoare roşie. Scopul jocului este de a captura piesele altor jucători.
Avem o colecție impresionantă de jocuri Mahjong dedicat amatorilor de Mahjong. Jocuri Connect de logica in care conectezi fructe, legume sau flori inainte sa se termine timpul! Scopul jocurilor connect, ca la orice joc de MahJong, este sa eliminati toate pietrele sau cat mai multe, eliminandu-le doua cate doua care au acelasi model desenat pe ele si care nu sunt acoperite de alte pietre.

Jocuri cu table va stau la dispozitie ca sa puteti invata sa jucati, sa creati strategii de joc si sa va distrati. Puteti juca table impotriva calculatorului sau impotriva unui prieten, puteti sa alegeti jocuri cu taste ori jocuri cu mouse-ul sau chiar jocuri online. Acum aveti la dispozitie o vasta colectie de jocuri menite sa va binedispuna, sa va invete lucruri noi, sa va arate si partea interesanta a jocurilor online. Puteti invata sah, mahjong (clasic, cu fructe, cu strumfi, cu flori, chinezesc, cu semne de matematica, cuburi, celtic etc), jocuri de atentie si perspicacitate in care trebuie sa gasiti si sa uniti imaginile identice, poker, solitaire, dame, table. Aveti de unde alege!