Jocuri .io

Toate jocurile io într-o singură categorie, jocurile io sunt jocuri de browser, multiplayer online, cu jucatori din intreaga lume. Jocurile bazate pe domeniul .io sunt de tip arcade și de platformă, printre cele care au devenit cele mai populare se enumeră agar.io, slither.io, wings.io, vertix.io, vanar.io, supersnake.io, wormax.io, snake.io, wilds.io și multe altele. Agario a devenit unul dintre cele mai cunoscut de pe internet, dar și celălalte pe bază de șarpe, precum snake.io și slither.io sunt căutate. Construiește propriul castel sau un clan în jocul Glor.io, antreneaza mercenari și gardieni,  urcă pe un porc sau lup cu șa și luptă împotriva altor jucători câștigând glorie și supremație. 

Joaca jocuri .io împreună cu alti jucători pasionați din întreaga lume. Navigați în Oceanul Pacific căutați comori și luptați împotriva piraților din jocul Shipo.io.
Majoritatea jocurilor vor fi controlate numai cu mouse-ul sau cu mouse-ul și tastatura, dar într-un mod ușor și distractiv. Unele vor folosi alte chei și vă vom spune despre fiecare în descriere.
Utilizarea domeniului .io pentru noile jocuri .io se datorează faptului că sensul cuvântului io este de intrare / ieșire. În calcul, intrarea / ieșirea sau IO este comunicarea dintre un calculator și lumea exterioară (un om real).
Așa că alegeți unul dintre jocurile noastre IO online și începeți să jucați cu alți jucători din întreaga lume.