Bloxd.io este un joc arcade multiplayer în stil Minecraft, cu multe moduri de joc diferite. Explorează un univers 3D gigantic și dă-ți drumul imaginației, participă la teste de agilitate și îndemânare împotriva altor jucători sau provoacă adversarii într-un mod shooter la persoana a treia. Stilul grafic și manipularea personajului sunt similare cu Minecraft. De asemenea, vei putea construi multe obiecte cu masa ta de crafting în modul creativ, la fel ca în jocul original.

- Pașnic: acest mod de joc este similar cu modul creativ al Minecraft, dar online. Evoluezi împreună cu alți jucători pe o hartă imensă și vei putea colecta diferite resurse pentru a realiza construcții.
- DoodleCube: Faceți construcții cu blocurile dvs. conform temei propuse. Ceilalți jucători vor vota cine a reprezentat cel mai bine obiectul temă.
- EvilTower: Urcă în vârful unui turn gigantic fără puncte de control. Deplasează-te pe blocurile gri datorită agilității tale și evită blocurile roșii care te vor face să mori și să cazi în turn. Veți putea câștiga aur și puteți cumpăra upgrade-uri în magazin. EvilTower preia principiul Tower of Hell în Roblox.
- BloxdHop: Este un mod parkour în care te deplasezi pe platforme și trebuie să treci cât mai multe puncte de control pentru a obține cel mai bun scor.
- CubeWarfare: Concurează împotriva altor jucători într-un mod shooter la persoana a treia. Călătorește în jurul hărții și elimină-ți dușmanii folosind diferite arme. De asemenea, puteți plasa blocuri pentru a vă proteja.

Bloxd.io a fost adaugat in Jocuri cu Minecraft.
Controls

WASD să se miște
Shift sau atingeți de două ori W pentru a rula
C, Z, sau Caps Lock pentru a se ghemui
T sau Enter pentru a discuta
B pentru a deschide magazinul
/ pentru a porni comanda

×