Jocuri cu Masini

Jocuri cu Tractoare Tractoare
Jocuri cu Motociclete Motociclete
Jocuri cu Camioane Camioane
Jocuri cu ATV ATV
Jocuri cu Autobuze Autobuze
Jocuri cu Parcari Parcari
Jocuri cu Taxi Taxi
Jocuri cu Tiruri de Parcat Tiruri de Parcat
Jocuri cu Curse Curse
Jocuri cu Formula 1 Formula 1
Jocuri GTA GTA
Jocuri cu Monster Truck Monster Truck
Jocuri cu Masini Sport Masini Sport
Jocuri cu Masina de Politie Masina de Politie
Jocuri cu Trafic Trafic

Jocuri cu Masini

O multime de jocuri cu mașini vă stau acum la dispoziție ca să vă distrați alături de prietenii voștri dar și alături de personajele preferate. Indiferent ca sunteti fete ori baieti, mai mici sau mai mari, aveți de unde alege. Aceste jocuri sunt gratuite și vă ajută să vă relaxați și să petreceți un timp minunat conducând mașini virtuale, realistice; în care puteți conduce liber pe diferite trasee și drumuri din oraș ori la munte, în deșert ori ceva cu adevărat nebunesc, să conduceți mașini oe apă. Mai puteți să acceptați provocările și să parcați diferite tipuri de mașini, să participați la curse și concursuri pline de andrenalină, să evadezi din închisoare și să te urci într-o mașină pe care să o conduci pentru a scăpa din calea poliției care e pe urmele tale. Indiferent de modelul mașinii alese, acum aveți posibilitatea să testați lucruri cu adevarat interesante și captivante care vă vor arăta o altă față a lumii virtuale.

Jocuri cu mașini sunt ideale pentru copiii care sunt jucători pasionați de orice model de mașina și care doresc să își testeze abilitățile de jucători, inclusiv provocându-și prietenii la competiții interesante. De la mașini clasice până la bolizi moderni, de la mașini elegante până la camioane, puteti să testati și să vă distrați în orice clipă din zi ori din noapte. Acum puteți exersa în orice condiții meteo, fie că plouă ori ninge, acceptând provocarea oricui de a participa la lupte cu zombi călcându-i cu mașina, la curse infernale, făcând sărituri sau ocolind obstacole. Jocurile noastre vă ridică nivelul adrenalinei și dau un nou înțeles a ceea ce înseamnă distracția online.

Cele mai noi jocuri cu mașini sunt cele realistice, 3D in care vei conduce mașini pe trasee imposibile, cu o mulțime de provocări. Dacă sunteți pasionati de piloții de viteză rapidă și aveți o pasiune pentru jocurile de curse auto, atunci fiți gata să experimentați adevăratul raliu.

Cele mai populare jocuri cu mașini sunt cele care au fost apreciate de cat mai mulți jucători

Dacă dorești să te joci jocuri cu mașini pe telefonul mobil ori pe tabletă trebuie doar să selectezi unul dintre jocurile care au fost în mod special create pentru această platformă


Viteza este ingredientul principal, drept urmare alege o mașină și apasă pedala de accelerație. Timpul se oprește și distracția începe deoarece tu esti regele drumului indiferent pe care joc alegi să-l joci:

Simulator de condus auto
Cauți jocuri simulatoare de condus mașini? Iată un joc de conducere cu o mulțime de mașini de transport, care are multe niveluri diferite, cu o grafică uimitoare. Puteți conduce diferite tipuri de vehicule precum: 

Te așteaptă o mulțime de provocări 3D,  jocuri de simulare de condus auto, create în diferite moduri. Alege modul liber de condus, sau cele cu mai multe nivele, ori acele jocuri simulatoare de la fermă și petrece un timp minunat jucandu-te online!

Tunning 
Alege-ți mașina și modific-o după cum dorești, lasă imaginația să fie liberă deoarece deți controlul. Schimbă-i roțile, vopsește-o, schimbă motorul și suspensia și transform-o într-o mașină de vis!

Curse realistice 3D

Ia parte la una dintre numeroasele curse 3D și fă tot ce poți pentru a câștiga. În majoritatea jocurilor 3D îți poți upgrada mașina cu banii câștigați pe parcurs pentru a îți mări și mai mult șansele de câștig. Ia parte la jocuri de curse MMO ori cele gen GTA și fii de neînvins. Deblochează cât mai multe upgrade-uri. Distruge celelalte mașini din cursele pe viață și pe moarte sau ia parte la curse de mașini pe drumurile din oraș ori traseele de la țară, din pădure ori de la munte. Echipează-te chiar acum, urcă la volanul mașinilor din jocurile virtuale de pe gombis și distrează-te!