Jocuri cu ATV

Va place sa participati la curse? Alegeti jocuri cu ATV si aveti parte de toata adrenalina dorita! Oferta noastra variata se adreseaza tuturor copiilor, indiferent de varsta ori daca sunt fete sau baieti.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
ATV pe teren cu obstacole
ATV pe teren cu obstacoleATV pe teren cu obstacole

Jocuri cu ATV

Va place sa participati la curse? Alegeti jocuri cu ATV si aveti parte de toata adrenalina dorita! Oferta noastra variata se adreseaza tuturor copiilor, indiferent de varsta ori daca sunt fete sau baieti. Acum aveti sansa de a testa multe modalitati de a merge pe patru roti pe zapada, prin desert, pe munte, prin padure, printre obstacole. Daca va place sa va testati abilitatile de jucatori, acum este momentul potrivit sa faceti tot posibilul sa castigati etapele jocurilor propuse de noi. Sansa voastra este acum! 

Jocuri cu ATV va stau la dispozitie si va ajuta sa va dezvoltati motricitatea antrenandu-va pe teren nisipos, practicand varianta extrema a acestui sport, participand la curse de toate tipurile. Daca va plac cascadoriile de orice fel, puteti invata acum noi trucuri de la personajele noastre. Atentie mare la folosirea tastelor pentru ca depinde de voi cum va miscati si cum ocoliti obstacolele ori competitorii pentru a ajunge primii la linia de sosire. Puteti sa participati la cursa de cross a Canadei ori sa conduceti pe Mos Craciun la destinatie. De asemenea, puteti sa plecati pur si simplu la plimbare pe patru roti.