Jocuri cu Taxi

Vi se pare palpitant sa conduceti prin oras? Acum aveti posibilitatea de a participa la incintante jocuri cu taxi si sa conduceti clientii la destinatie pentru a acumula bani virtuali, sa parcati masina intr-un oras foarte aglomerat si plin de masini, sa testati mai multe variante de taxi de la masini clasice pana la masini moderne, rapide.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
LA Taxi Simulator
LA Taxi SimulatorLA Taxi Simulator

Jocuri cu Taxi

Vi se pare palpitant sa conduceti prin oras? Acum aveti posibilitatea de a participa la incintante jocuri cu taxi si sa conduceti clientii la destinatie pentru a acumula bani virtuali, sa parcati masina intr-un oras foarte aglomerat si plin de masini, sa testati mai multe variante de taxi de la masini clasice pana la masini moderne, rapide. De asemenea, aveti sansa de a invata care sunt pasii necesari pentru a obtine licenta de taximestrist, cum sa conduceti preventiv, sa mergeti din punctul A in punctul Z fara incidente si sa nu depasiti limita de viteza admisa. Sofati printre nori, prin New York sau Bombay, indepliniti sarcinile cerute de personajele din joc si acumulati punctajul necesar pentru a deschide o noua etapa.

Multe jocuri cu taxi va stau la dispozitie in acest mediu virtual captivant menit sa va imbunatateasca capacitatea de reactie, de adaptare la schimbare si de jucator experimentat. Provoaca-ti prietenii si jucati impreuna astfel de jocuri interesante care necesita dexteritate si ambitie. Ai sansa de a fi gamer profesionist si de a intra in liga campionilor invatand sa conduci inclusiv o masina cu mafioti ori cu maimute.