Jocuri Horror

Va doriti sa testati ceva care implica apocalipsa ori sfarsitul lumii? Incercati jocuri horror daca aveti curaj sa patrundeti intr-o lume urata, dar captivanta, din care sa invatati cum sa scapati de zombie ori de cei care va doresc raul.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Ghost Escape 3D
Ghost Escape 3DGhost Escape 3D
Noob Mommy Escape Parkour
Noob Mommy Escape ParkourNoob Mommy Escape Parkour
No One Escape
No One EscapeNo One Escape

Jocuri Horror

Va doriti sa testati ceva care implica apocalipsa ori sfarsitul lumii? Incercati jocuri horror daca aveti curaj sa patrundeti intr-o lume urata, dar captivanta, din care sa invatati cum sa scapati de zombie ori de cei care va doresc raul. Ajutati-l pe Jacko sa scape din iad, cautati ascunzatoarea din ospiciul abandonat de la marginea orasului, fugiti din casa bantuita de zombi ori din calea monstrilor care va urmaresc. Inca mai aveti curaj? Atunci testati si restul de jocuri infioratoare destinate copiilor foarte curajosi.

Jocuri horror sunt excelente pentru cei care sunt curajosi ori care doresc sa isi testeze curajul. Tine de voi sa va descoperiti forta interioara pentru a trece peste obstacole folosind tastatura ori mouse-ul pentru a evita situatiile grele. Cautati cai de evadare din camera terorii folosind indiciile de pe ecran. Fugiti din calea asasinilor mascati si ascundeti-va intr-un loc sigur. Folositi-va logica pentru a iesi din aceste situatii si pentru a depasi obstacole. Personajele noastre sunt infioratoare si tine doar de voi sa le faceti fata. Aveti curaj? Demonstrati-l si provocati-va si prietenii sa o faca! Doar asa veti afla cine este cel mai cel!