Jocuri cu Zombi

Supraviețuiește valurilor de zombi și salvează omenirea în aceste terifiante jocuri cu zombii!  Acum este momentul sa va testati abilitatile de jucatori pasionati si experimentati testand jocuri captivante cu impuscaturi, pornind in cautarea zombilor care ataca oamenii, luptand alaturi de eroii vostri preferati ori chiar interpretand roluri feminine in lupta impotriva zombilor.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Counter Craft 5
Counter Craft 5Counter Craft 5
Shoter io
Shoter ioShoter io
Horde Killer: You vs 100
Horde Killer: You vs 100Horde Killer: You vs 100

Jocuri cu Zombi

Supraviețuiește valurilor de zombi și salvează omenirea în aceste terifiante jocuri cu zombii!  Acum este momentul sa va testati abilitatile de jucatori pasionati si experimentati testand jocuri captivante cu impuscaturi, pornind in cautarea zombilor care ataca oamenii, luptand alaturi de eroii vostri preferati ori chiar interpretand roluri feminine in lupta impotriva zombilor. Jocurile noastre sunt pline de actiune asa ca trebuie sa fiti mereu atenti la atacuri iminente si la miscari bruste din partea dusmanilor. 

Acum aveti sansa sa testati jocuri cu zombi care va vor determina sa va perfectionati abilitatile de jucatori pasionati si sa va dezvoltati viteza de reactie pentru a nu fi surprinsi de atacul inamicilor. Alegeti orice joc doriti din oferta noastra impresionanta si provocati-va prieteni la o competitie pentru a stabili campionul. Cititi cu atentie instructiunile de la inceputul jocului, pregatiti-va degetele pe mouse ori pe taste si demarati in viteza in aventura virtuala de exceptie. Acum este sansa voastra sa ii aparati personajele din fiecare joc impotriva atacului zombie, dar si sa castigati puncte pentru a deschide fiecare nivel in parte si a deveni campioni ai acestei categorii.