Jocuri cu Monster Truck

Vasta noastra colectie de jocuri cu monster truck va ofera posibilitatea de a juca gratuit orice tip de joc care include celebrele camioane uriase.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Offroad Muddy Trucks
Offroad Muddy TrucksOffroad Muddy Trucks
Stunt Car Challenge
Stunt Car ChallengeStunt Car Challenge
Monster Truck Speed Race
Monster Truck Speed RaceMonster Truck Speed Race
Jocuri Jocuri cu Curse Jocuri cu Monster Truck

Jocuri cu Monster Truck

Vasta noastra colectie de jocuri cu monster truck va ofera posibilitatea de a juca gratuit orice tip de joc care include celebrele camioane uriase. Fie ca doriti sa va testati abilitatile de sofer pe timp de noapte, fie ca doriti sa participati la curse, acum este simplu pentru ca tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe mouse ori sa apasati tastele potrivit indicatiilor de la inceputul si de pe parcursul jocului. Puteti participa la curse alaturi de personajul preferat, sa descoperiti ce inseamna sa conduceti un 4 Wheels sau un camion Monster Urban, sa participati la interventii ori sa adunati puncte in cadrul jocurilor nostre gratuite.

Baietii pasionati de masini au acum ocazia sa descopere minunata noastra colectie de jocuri cu monster truck si sa conduca masinile printre obstacole, sa le transforme cum doresc ei, sa sara cu camioanele uriase ori sa sofeze pe gheata. Puteti participa la o curs in spatiu, sa descoperiti camioane zombie ori sa testati ce inseamna sarituri extreme. Acum aveti ocazia sa va etalati abilitatile de jucatori pasionati, sa le dovediti prietenilor dexteritatea si rapiditatea de care dati dovada in manuirea camioanelor uriase.