Jocuri cu Trenuri

Mereu ti-ai dorit sa fii mecanic de locomotiva? Ai acum sansa sa testezi jocuri cu trenuri si sa devii erou salvand oamenii, mutand trenurile de pe sine ca sa nu blocheze caile de acces, schimband sinele pentru a devia traseul unui tren aflat in plina viteza.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Subway Surfers Las Vegas
Subway Surfers Las VegasSubway Surfers Las Vegas
Jocuri Jocuri cu Curse Jocuri cu Trenuri

Jocuri cu Trenuri

Mereu ti-ai dorit sa fii mecanic de locomotiva? Ai acum sansa sa testezi jocuri cu trenuri si sa devii erou salvand oamenii, mutand trenurile de pe sine ca sa nu blocheze caile de acces, schimband sinele pentru a devia traseul unui tren aflat in plina viteza. Baietii pasionati de orice are legatura cu trenurile, au acum oportunitatea de a se lansa in testarea unor jocuri extrem de amuzante care beneficiaza de o grafica deosebita. Mouse-ul ori tastatura sunt singurele de care aveti nevoie pentru a va dezvolta dexteritatea si a deveni experti in manevrarea trenurilor, controland mersul acestor bolizi pe sine, distrandu-va alaturi de personajele virtuale oferite de jocurile noastre.

Jocuri cu trenuri va stau la dispozitie pentru a va relaxa si a va binedispune, pentru a va tenta sa incercati lucruri noi, pentru a crea sine ori poduri contra timp astfel incat sa poata circula orice tren in siguranta. Acum puteti sa calatoriti cu marfar ori cu personal fara a plati bilete pentru ca voi sunteti in locomotiva si conduceti totul. De asemenea, puteti sa invatati sa pastrati curatenia spaland si reparand trenul astfel incat sa poata porni in cursa.