Jocuri cu Pompierul Sam

Va invitam sa descoperiti o colectie de jocuri cu pompierul Sam, personajul principal din serialul animat cu acelasi nume, care isi desfasoara actiunea in oraselul fictiv Pontypandy.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Jocuri Jocuri Desene Animate Jocuri cu Pompierul Sam

Jocuri cu Pompierul Sam

Va invitam sa descoperiti o colectie de jocuri cu pompierul Sam, personajul principal din serialul animat cu acelasi nume, care isi desfasoara actiunea in oraselul fictiv Pontypandy. Jocurile noastre sunt excelente pentru baietii care se viseaza pompieri si isi doresc sa isi dezvolte abilitatile de salvatori. Ei pot invata sa stinga incendii folosind mouse-ul si tintind tunul cu apa pe focul buclucas, sa conduca masina de pompieri si sa testeze celebrul super camion 18 al pompierilor salvatori.

Minunata noastra colectie de jocuri cu pompierul Sam ofera posibilitatea tuturor baietilor de a isi etala abilitatile de sofer conducand masina personajului lor indragit ori pilotand elicopterul de salvare, printr-o simpla utilizare a tastelor sageti si a tastei pentru spatiu. Baietii pot merge in misiuni de salvare alaturi de pompierii din indragitul serial de animatie britanic ca sa invete cum sa procedeze in momente dificile. Este usor de folosit orice joc din aceasta categorie pentru ca exista indicatii pe ecran inainte de fiecare etapa. Baietii au ocazia sa se intreaca cu prietenii lor si sa castige etapele jocurilor dovedind cine este mai atent, mai abil in manuirea tastarurii ori a mouse-ului si mai curajos.