Jocuri cu Pompieri

Colectia noastra minunata de jocuri cu pompieri ofera ocazia tuturor baietilor dornici sa devina eroi sau care isi doresc sa devina pompieri sa testeze in mod gratuit larga noastra varietate de jocuri.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Idle Firefighter 3D
Idle Firefighter 3DIdle Firefighter 3D

Jocuri cu Pompieri

Colectia noastra minunata de jocuri cu pompieri ofera ocazia tuturor baietilor dornici sa devina eroi sau care isi doresc sa devina pompieri sa testeze in mod gratuit larga noastra varietate de jocuri. Acum aveti ocazia sa conduceti masinile de pompieri, sa calatoriti in Vestul Salbatic, sa vedeti ce inseamna meseria de pompier si cum se comporta acesti eroi in misiunile pe care le au de indeplinit. Jocurile noastre sunt gratuite si ofera indicatii clare inca de la inceput, fiind suficient sa folositi tastele calculatorului sau dand click pe mouse.

Aveti la dispozitie o colectie de jocuri cu pompieri care va vor incanta. Jocurile noastre sunt distractive, dar si educative pentru ca va veti bucura sa descoperiti pas cu pas ce inseamna meseria de pompier, dar veti invata si ce sa faceti in cazul unui incendiu. Urca intr-un camion de pompieri, condu-l pana la destinatie, stinge incendiul si salveaza victimele, devenind un erou. De asemenea poti conduce si parca masina pompierilor. poti rezolva puzzle cu pompieri ori sa colorezi imagini. Camioane, elicoptere, bombe cu apa si multe altele sunt cele care va vor ajuta sa stingeti incendiile si sa salvati victimele care asteapta ajutor.