Jocuri Naruto

Alege-ti eroul favorit din serialul Naruto si lupta pentru suprematie într-unul dintre aceste jocuri cu Naruto. Fanii desenelor animate japoneze au parte de actiune și batai cu luptatorii favoriti. Într-unul din jocuri, Naruto se află într-un mare pericol și luptă împotriva unei armate întregi de monstri care vor să cucereasca lumea. Ajuta-l pe Naruto sa-i invinga cu abilitatile sale și puterile super magice.

Poți juca individual sau poți chema un prieten pentru a va juca aceste jocuri cu Naruto in doi. Fii alături de Naruto, eroul din Dragon Ball care se lupta împotriva dragonilor iar pentru a se putea apăra de armata dragonilor trebuie să lanseze bile de foc care îi vor nimici. În alt joc, Naruto pleacă intr-o aventura asemanatoarea cu cea din lumea lui Mario. Vei putea strange bani si vei avea de luptat împotriva creaturilor rele. Naruto este pasionat de tras cu arcul și se antreneaza, ajuta-l sa regleze unchiul si puterea cu care lanseaza sagatiile pentru a nimeri tintele.
Când Sasuke si Sakura nu-l pot ajuta, Naruto are mare nevoie de tine în călătoriile pline de aventuri periculoase pentru a face față luptelor lui Naruto din jocurile cu batai.