Jocuri cu Testoasele Ninja

Jocuri cu Ben 10 Ben 10
Jocuri cu Ben 10 Omnivers Ben 10 Omnivers
Jocuri cu Cartoon Network Cartoon Network
Jocuri cu Batman Batman
Jocuri cu Avatar Avatar
Jocuri cu Transformers Transformers
Jocuri Naruto Naruto
Jocuri cu Power Rangers Power Rangers
Jocuri Beyblade Beyblade
Jocuri cu Ninja Ninja
Jocuri Filme Filme
Jocuri cu Super Eroi Super Eroi
Jocuri Marvel Marvel
Jocuri cu Wolverine Wolverine
Jocuri Jocuri Filme Jocuri cu Testoasele Ninja

Jocuri cu Testoasele Ninja

Îți plac Țestoasele Ninja Teenage Mutant? Îți place să lupți și să sari și cauți să joci jocuri cu țestoase ninja? Atunci grozav! Există foarte multe jocuri cu țestoase ninja, cu diferite teme și stiluri diferite. În aceste jocuri Ninja Turtles, îi vei întâlni pe cei patru ninja antrenați în arta luptei Ninjutsu.
Teenage Mutant Ninja Turtles sunt frați și se luptă cu criminali, conducători răi și invadatori extratereștri. Într-unul dintre jocuri, cele patru țestoase ninja se luptă în bărbați lego, le place să meargă cu motocicleta și să salveze orașul New York.

Dacă vrei acțiune și aventură, atunci aceste jocuri sunt pentru tine! Alătură-te luptei pentru dreptate în cele mai frumoase jocuri Ninja Turtles și vei avea toată acțiunea și aventura pe care le cauți. Numele celor 4 țestoase Ninja a fost ales după pictori renumiți ai Renașterii: Leonardo, Donatell, Raphael și Michelangelo. Și în aceste jocuri, cei 4 ninja se luptă departe de viziunea asupra lumii, în canalele subterane ale orașului în care trăiesc, împotriva ticăloșilor pentru a proteja omenirea de rău.