Jocuri Jocuri Filme Jocuri cu Testoasele Ninja

Jocuri cu Testoasele Ninja

Îți plac Țestoasele Ninja Teenage Mutant? Îți place să lupți și să sari și cauți să joci jocuri cu țestoase ninja? Atunci grozav! Există foarte multe jocuri cu țestoase ninja, cu diferite teme și stiluri diferite. În aceste jocuri Ninja Turtles, îi vei întâlni pe cei patru ninja antrenați în arta luptei Ninjutsu.
Teenage Mutant Ninja Turtles sunt frați și se luptă cu criminali, conducători răi și invadatori extratereștri. Într-unul dintre jocuri, cele patru țestoase ninja se luptă în bărbați lego, le place să meargă cu motocicleta și să salveze orașul New York.

Dacă vrei acțiune și aventură, atunci aceste jocuri sunt pentru tine! Alătură-te luptei pentru dreptate în cele mai frumoase jocuri Ninja Turtles și vei avea toată acțiunea și aventura pe care le cauți. Numele celor 4 țestoase Ninja a fost ales după pictori renumiți ai Renașterii: Leonardo, Donatell, Raphael și Michelangelo. Și în aceste jocuri, cei 4 ninja se luptă departe de viziunea asupra lumii, în canalele subterane ale orașului în care trăiesc, împotriva ticăloșilor pentru a proteja omenirea de rău.