Jocuri cu Karate

Va plac artele martiale si miscarile personajelor din filmele de actiune? Jocuri cu karate va stau acum la dispozitie in mod gratuit, gata sa fie testate de catre voi, jucatorii pasionati care doriti sa invatati mai mult decat altii.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Z Stick Duel Fighting
Z Stick Duel FightingZ Stick Duel Fighting

Jocuri cu Karate

Va plac artele martiale si miscarile personajelor din filmele de actiune? Jocuri cu karate va stau acum la dispozitie in mod gratuit, gata sa fie testate de catre voi, jucatorii pasionati care doriti sa invatati mai mult decat altii. Acum este sansa voastra sa va testati abilitatile de karatisti, folosind mouse-ul si tastele pentru a va misca rapid din fata inamicului. Jucati alaturi de personaje precum King Pencak Silat, Mario, Muay Thai, Dragon Fist sau chiar buretelul si maimutele karatiste.

Sugestia noastra de jocuri cu karate este dedicata celor care doresc sa se antreneze. Cu ajutorul tastelor sageti invatati cand sa mergeti, sa sariti, sa atacati ori sa efectuati o manevra de rostogolire astfel incat sa va puteti apara eficient, dar si sa atacati la momentul potrivit. Trebuie sa supravietuiti atacului inamic, sa acumulati puncte realizand cat mai multe miscari sugerate de joc pentru a castiga competitia. Atentie mare pentru ca jocurile noastre implica mai multi atacanti care folosesc inclusiv arme asa ca miscati-va rapid si nu pierdeti timp asteptand sa fiti atacati. Acceptati provocarea de a invata sa luptati si dezvoltati-va abilitatile de jucatori experimentati.