Jocuri cu Bataie pe Strada

Lumea in care traim ne forteaza sa invatam sa ne aparam asa ca aceasta colectie de jocuri cu bataie pe strada este excelenta pentru a va ajuta sa invatati sa luptati si sa ripostati in fata unui atac.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Gang Brawlers
Gang BrawlersGang Brawlers
Gang Fall Party
Gang Fall PartyGang Fall Party
Stickman Fighter : Mega Brawl
Stickman Fighter : Mega BrawlStickman Fighter : Mega Brawl
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri cu Bataie pe Strada

Jocuri cu Bataie pe Strada

Lumea in care traim ne forteaza sa invatam sa ne aparam asa ca aceasta colectie de jocuri cu bataie pe strada este excelenta pentru a va ajuta sa invatati sa luptati si sa ripostati in fata unui atac. Personaje celebre din serii celebre precum Tales of Heroes, Dragon Ball Z,  testoasele mutante si multi altii va vor insoti in aceste jocuri exceptionale. Vino acum sa descoperi jocurile noastre gratuite care te vor invata sa te misti cu atentie, rapid si eficient pentru a para loviturile atacatorilor, dar si pentru a da tu insuti lovituri decisive.

Aceste jocuri cu bataie pe strada au fost special create pentru jucatorii pasionati de lupte care doresc sa se distreze alaturi de personajele lor preferate. Puteti deveni regele luptatorilor de strada daca sunteti abili in miscari, in reactii si daca stiti cand si unde sa atacati dusmanul. Daca va plac lupte dintre fete ori luptele dintre fete si baieti, acum aveti sansa unica sa descoperiti jocurile noastre gratuite. Folositi mouse-ul ori tastele calculatorului pentru a va misca si a va lupta. Acumulati puncte si treceti la nivelul urmator. Aveti grija sa va pastrati fortele pentru fiecare lupta altfel epuizarea va poate costa.