Jocuri Kung fu

Daca va plac artele martiale, acum aveti sansa deosebita de a invata si de a va exersa talentul in orice jocuri Kung Fu.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
City Defense
City DefenseCity Defense

Jocuri Kung fu

Daca va plac artele martiale, acum aveti sansa deosebita de a invata si de a va exersa talentul in orice jocuri Kung Fu. Sunteti incepatori? Jocul nostru de antrenament va invata toate miscarile pe care trebuie sa le invatati si sa le exersati. Cititi cu grija instructiunile din jocuri si puteti sa va luptati alaturi de personajele voastre preferate precum luptatorii din piese de construit, alaturi de razboinici de elita ori alaturi de eroii vostri preferati.

Intrati intr-o lume minunata unde puteti descoperi jocuri Kung Fu amuzante, luptandu-va cu bunica si bunicul, cu oua sau chiar cu zombi si hamsteri. Daca va plac luptele mai dure, puteti alege jocuri cu Muay Tai, King Pencak Silat, Dragon Fist, Bo-Bobo, Ninja Master ori chiar cu Danny Phantom. Acum aveti posibilitatea de a participa la lupte cu pumnii in padure, lupte pe strada ori lupte pe strada, noaptea, cu pumnii. Alegeti tinutele de lupta, folositi tastele sageti pentru a para si a da lovituri decisive, castigati puncte pentru a va putea cumpara arme care sa va ajute sa va aparati mai bine si sa treceri la nivelul urmator de joc.

Care sunt cele mai populare Jocuri Kung fu?

Care sunt cele mai bune Jocuri Kung fu de jucat pe telefoane mobile și tablete?

Care sunt cele mai noi Jocuri Kung fu?