Jocuri cu Elicoptere

Va place ideea de a fi pilot? Testati gama noastra de jocuri cu elicoptere care va permite sa invatati sa pilotati indiferent de vreme, conditii, locatie.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Helicopter Rescue Flying Simulator 3D
Helicopter Rescue Flying Simulator 3DHelicopter Rescue Flying Simulator 3D
Jocuri Jocuri Actiune Jocuri cu Elicoptere

Jocuri cu Elicoptere

Va place ideea de a fi pilot? Testati gama noastra de jocuri cu elicoptere care va permite sa invatati sa pilotati indiferent de vreme, conditii, locatie. Acum aveti sansa de a deveni eroi salvand elicopterul, aterizand in siguranta. De asemenea, pentru baietii pasionati de razboi, punem la dispozitie in mod gratuit jocuri despre lupte in care invata sa se apere si sa atace elicoptere inamice. Invatati sa pilotati elicopterul folosind tastatatura, trageti in tinte cu ajutorul mouse-ului, miscati-va rapid din calea inamicilor si descoperiti cum sa scapati din ambuscade.

Jocuri cu elicoptere sunt gratuite si asteapta sa le jucati. Dezvoltati-va abilitatile de jucatori si aveti sansa de a deveni piloti experimentati, abili, profesionisti. Cu aceste jocuri este necesar sa va concentrati, sa creati strategii si sa invatati sa va miscati rapid. Aveti ocazia de a pilota elicoptere militare, inclusiv sa intrati in razboi pentru a dobori dusmani, sa invatati sa aterizati cu elicopterele oferite de jocuri sau chiar sa spalati elicopterul. Adrenalina pompeaza, iar voi va distrati alaturi de jocurile acestea interesante care au fost atent selectionate pentru a va distra pe voi, jucatorii pasionati.