Jocuri cu avioane de lupta

Jocuri cu avioane de lupta

V-ați imaginat vreodată că ați putea folosi o strategie inteligentă în jocul de lupta aeriana pentru a obține mult mai multă distracție jucand jocuri cu avioane de lupta? Aceasta este una dintre principalele idei care fac aceste jocuri sa fie tot mai cautate!
Nu numai că ați putea arăta calea de luptă inteligentă spre dușmanul vostru, dar și veti gasi arme foarte variate pentru a lupta în orice situație. Indiferent de lupta pe distanțe lungi sau de luptele față-în-față, ar trebui să ai arma potrivită pentru a-ți ucide dușmanul. Vrem să experimentezi experiența mondială în domeniul jocului de luptă în aer și să câștigi drumul spre conducere.

In aceste jocuri cu avioane de lupta te asteapta o acțiune minunată și captivantă de aventură de luptă pentru război, pentru cei mai pasionati jucatori care iubesc razboiul și jocurile de acțiune din lume. Poți să te joci cu un luptător minunat și să distrugi toți dușmanii care iti ies in cale să-ți salvezi țara și oamenii din invazie, încercați să luptați alaturi de alti jucatori cu viteze de zbor incredibile si sa folositi un arsenal impresionant de arme. Deplasați și controlați elicopterul sau avionul de luptă, împușcați și distrugeți inamicul care atacă elicopterul. Evitați avioanele inamice, elicoprerele, aeronavele, avioanele blindate de luptă, loviturile cu arme și obstacolele sau distrugeți-le plasand lovituri excelente.
Prin victorie și îmbunătățirea capacității de luptă a Forțelor Aeriene, puteți cumpăra, de asemenea, upgrade-uri și foc mai puternic de aeronave, făcându-ti forța aeriana mai puternica. Activati rachete, evitați radarele, selectați armele preferate și distrugeți navele de război si toti inamicii care va apar in cale.