Jocuri înfricoșătoare

Grooming Island
Grooming IslandGrooming Island
Grandpa And Granny House Escape ripped
Grandpa And Granny House Escape rippedGrandpa And Granny House Escape ripped
hot
hot
hot
hot
hot
hot
hot
hot
hot
hot
Five Nights at Freddys 1
Five Nights at Freddys 1Five Nights at Freddys 1
Jocuri Horror Horror
Jocuri cu Impuscaturi Impuscaturi
Jocuri cu Vrajitoare Vrajitoare
Jocuri cu Ever After High Ever After High
Jocuri Friv Friv
Jocuri cu Aventuri Aventuri
Jocuri cu Vampiri Vampiri
Jocuri Halloween Halloween
Jocuri Friday Night Funkin | FNF Friday Night Funkin | FNF
Jocuri Jocuri cu Aventuri Jocuri înfricoșătoare

Jocuri înfricoșătoare

Ești pregătit să te joci pentru a îți înfrunta frica în aceste jocuri înfricoșătoare?
 Unele jocuri sunt controversate, în timp ce altele sunt inspirate din cele clasice, cu sânge-rece. Multe jocuri îţi va face pielea de găină din cauza sperieturii. De la jocuri precum FNAF sau jocuri normale de acțiune precum cele în care trebuie să împuşti alte personaje în case pline de fantome care băntuite. Ai fost avertizat, nu îl vei întâlni pe Casper acolo.

Booohoo! Nu te speria! Există o varietate de jocuri înfricoșătoare pe care le poți juca pentru a-ți înfrunta frica și a obține doza de andrenalina.

Cu această ocazie nu am exclus popularul joc Five Nights at Freddy si jocuri de acest gen care se bazeaza pe jump scare-uri care sa iti ridică parul de pe maini, jocuri care te terorizeaza psihic, astfel, incepem cu experiente noi de first-person in care te plimbi prin locatii in care nimeni intreg la cap n-ar pune piciorul: sanatorii vechi abandonate, diferse locuri amplasate in mijlocul pustietatii, in munti, foarte departe de cea mai apropiata asezare. Este scenariul perfect pentru un joc horror reusit care ofera o experienta de tip „found footage”. O experienta pe care si cu cineva langa tine o vei gasi înfricoșatoare, dar hei, macar nu vei tipa singur la monitor. Aceste jocuri înfricoșatoare cu siguranță bantuie jucatorii de pretutindeni.