Jocuri Friday Night Funkin | FNF

 Bine ai venit la secțiunea de jocuri Friday Night Funkin fnf moduri! Acest joc arcade cu ritm uluitor a captivat sute de mii de jucători din întreaga planetă și riscați să vă alăturați armatei fanilor chiar acum! Jocul se desfășoară în jurul unei prietene și a unui iubit, care sunt îndrăgostiți unul de celălalt.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Friday Night Funkin VS GUMBALL V1
Friday Night Funkin VS GUMBALL V1Friday Night Funkin VS GUMBALL V1
FNF Vs Ambush (Doors Roblox)
FNF Vs Ambush (Doors Roblox)FNF Vs Ambush (Doors Roblox)
Jocuri Jocuri cu Aventuri Jocuri Friday Night Funkin | FNF

Jocuri Friday Night Funkin | FNF

 Bine ai venit la secțiunea de jocuri Friday Night Funkin fnf moduri! Acest joc arcade cu ritm uluitor a captivat sute de mii de jucători din întreaga planetă și riscați să vă alăturați armatei fanilor chiar acum! Jocul se desfășoară în jurul unei prietene și a unui iubit, care sunt îndrăgostiți unul de celălalt. Dar pe calea îndrăgostiților va exista un tată sever și o armată de creaturi ciudate și neobișnuite. Jucătorii va trebui să-l ajute pe Boyfriend să lupte într-un duel muzical cu fiecare dintre dușmani care apar și să obțină favoarea iubitei sale.

Dacă tocmai începeți cu Friday Night Funkin | FNF, atunci cel mai bine este să începeți cu jocul original. Puteți juca pe PC sau chiar pe telefonul mobil Android. Principalul lucru este să demonstrezi dexteritatea degetelor și viteza de reacție în timpul fiecărei bătălii muzicale. Pentru a deveni numărul 1, trebuie să repetați combinațiile de săgeți din spatele inamicului. Cu fiecare rival nou, notele vor zbura din ce în ce mai repede și nu va fi atât de ușor să le repeți. Dar va fi mega cool! Dacă ați reușit să studiați originalul ca în palmă atunci cele mai tari moduri „Friday Night Funkin” vă stau la dispoziție. Remixuri grozave de melodii din jocul original, melodii noi pentru fani și moduri super provocatoare în stil FNF își așteaptă interpreții!

Credit FNF original:
ninja_muffin99 - Programare
PhantomArcade3k și evilsk8r - ARTISTI
kawaisprite - MUZICĂ
Kade Dev - Kade Engine
ȘI toți cei care au contribuit la sursa github.