Jocuri cu Dans

Acum ai ocazia sa descoperi colectia de jocuri cu dans care te pune in miscare, nu te lasa deloc sa te plictisesti si te binedispune instant! Poti alege un curs de dans care te va invata cum sa te misti miscand din tastele calculatorului.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
FNF The Amazing Digital Funk
FNF The Amazing Digital FunkFNF The Amazing Digital Funk
FNF vs Wisebug
FNF vs WisebugFNF vs Wisebug
Friday Night Funkin: Summer Vacation
Friday Night Funkin: Summer VacationFriday Night Funkin: Summer Vacation

Jocuri cu Dans

Acum ai ocazia sa descoperi colectia de jocuri cu dans care te pune in miscare, nu te lasa deloc sa te plictisesti si te binedispune instant! Poti alege un curs de dans care te va invata cum sa te misti miscand din tastele calculatorului. Atentie! Daca te misti repede, castigi puncte. Daca nu esti atenta si ratezi miscari, risti sa o iei de la inceput, iar antrenorul tau personal nu e prea dragut! Alege un curs de zumba si distreaza-te alaturi de prietenele tale sau ajuta-le pe printesele preferate la concursul de la bal. 

Colectia de jocuri cu dans aduce distractia la tine acasa. Folosind tastele ori mouse-ul reusesti sa inveti miscari noi, sa te distrezi si sa razi din inima alaturi de personajele noastre. Daca vrei sa afli cum este sa fii majoreta, acum ai ocazia pentru ca jocurile noastre iti stau la dispozitie. De asemenea, poti sa te distrezi alaturi de animalutele care danseaza in functie de miscarile alese de tine. Citeste instructiunile si porneste muzica. Incepe distractia!