Jocuri cu Ever After High

Realizata ca o paralela cu seria dedicata papusilor monstru, aceasta colectie de jocuri cu Ever After High aduce in prim plan nu monstri, ci personaje inspirate din basme cu zane si feti frumosi.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Fury of the Steampunk Princess
Fury of the Steampunk PrincessFury of the Steampunk Princess
Jocuri Jocuri de Fete Jocuri cu Ever After High

Jocuri cu Ever After High

Realizata ca o paralela cu seria dedicata papusilor monstru, aceasta colectie de jocuri cu Ever After High aduce in prim plan nu monstri, ci personaje inspirate din basme cu zane si feti frumosi. Daca va place seria animata cu papusi dragute, elegante, acum aveti ocazia sa alegeti jocuri cu Ever After High si sa descoperiti o lume frumoasa, captivanta in care veti invata sa va etalati abilitatile de fashionista alegand coafura, machiajul ori hainele potrivite pentru papusi precum Bunny Blanc, Honey Swamp, Lagoona Blue sau chiar pentru Dexter.

Madeline Hatter va invita sa alegeti jocuri cu Ever After High si sa o ajutati sa pregateasca fursecuri delicioase, sa urmeze tratamente la spa ori sa isi aleaga machiajul potrivit. De asemenea, acum aveti ocazia sa decorati casa papusilor, sa faceti curatenie alaturi de ele, sa jucati tetris ori sa rezolvati puzzle cu personajele voastre preferate. Puteti sa jucati carduri de memorie ori sa cautati diferentele, sa alegeti jocuri in care sa colorati imaginile ori sa raspundeti la competitia dintre fetele din Regatul de Gheata si papusile voastre preferate ca sa decorati un tort. Daca sunteti curioase, puteti chiar sa alegeti jocul despre nastere prin cezariana ori jocul despre cum se creste un bebe monstru.