Jocuri Bejeweled

Daca va plac jocurile de potrivire de imagini, acum este momentul sa testati oferta noastra gratuita de jocuri bejeweled.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Diamante si cristale Bedazzled
Diamante si cristale BedazzledDiamante si cristale Bedazzled
Jocuri Jocuri Logice Jocuri Bejeweled

Jocuri Bejeweled

Daca va plac jocurile de potrivire de imagini, acum este momentul sa testati oferta noastra gratuita de jocuri bejeweled. Alegeti gradul de dificultate, de la casual sau regular la expert, folositi mouse-ul pentru a da click pe imagini ori mutati cursorul pana se aranjeaza in pozitia dorita astfel incat sa faceti linie, sa explodeze imaginile potrivite si sa acumulati puncte. Atentie! Puteti apasa si butonul de shuffle pentru a amesteca imaginile ceea ce va usureaza mult jocul sau va poate incurca daca nu folositi aceasta functie la momentul potrivit.

Personajele cunoscute din animatii va vor insoti in aventura minunata care se ascunde in aceasta colectie de jocuri bejeweled. Acum puteti alege jocuri cu potiuni magice, lupte cu dragoni si zombi, pesti, piese de construit sau chiar cu celebra cantareata din seria Disney, animalute amuzante. Jocurile noastre distractive va asteapta sa le descoperiti alaturi de prietenii vostri. Puteti organiza competitii pentru a vedea cine este cel mai rapid si mai atent jucator din grupul vostru. Aventura va asteapta in lumea maimutei buclucase, a diamantelor pretioase ori a jocurilor Candy Crush Pro.