Jocuri Tetris

Daca iti plac jocuri tetris, acum ai ocazia sa te distrezi si sa descoperi o gama larga pentru toate gusturile si varstele.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Tetris Atlantis
Tetris AtlantisTetris Atlantis

Jocuri Tetris

Daca iti plac jocuri tetris, acum ai ocazia sa te distrezi si sa descoperi o gama larga pentru toate gusturile si varstele. Pozitioneaza formele astfel incat sa se formeze linie si sa castigi puncte. Creaza strategii cat mai rapide pentru a distruge linii intregi si a acumula tot ce poti. Aceste jocuri dezvolta motricitatea si dexteritatea degetelor, viteza de reactie si de gandire. Tetris este menit sa dezvolte inteligenta si sa va stimuleze sa va dezvoltati vederea in spatiu pentru a putea vizualiza mai usor care pozitie a pieselor din joc este ideala pentru a face linie si a arunca in aer piesele identice.

Alege jocuri tetris si descopera ce ii fascineaza pe jucatori de generatii bune. Aceste jocuri au traditie si vor fi mereu la moda printre jucatorii pasionati. Tetris este un mod mai bun de a-ti folosi timpul decat sa utilizezi astfel de jocuri inteligente? Gama variata oferita de noi iti da posibilitatea de a juca cu stupi de albine, insecte, cuburi, monstri, animale si orice iti doresti tu. Invata sa creezi forme geometrice, invartindu-le din tastatatura astfel incat sa acumulezi puncte si sa ajungi la urmatoarea etapa.