Nu, nu sunteți artificiile pe care le auziți, ci exploziile de neoprit care vin de pe terenurile de luptă palpitante ale celui de-al cincilea joc al popularului serial, Bomb It 5! Nivelurile pline de culoare pline de joc și acțiune provocatoare se întorc pentru a cincea oară și ar trebui să fiți gata să vă înfruntați adversarii încă o dată! Bombe, diverse arme și vehicule vă așteaptă să revendicați, astfel încât să le puteți arăta acelor inamici care este cel mai bun bombardier din joc! Zgomotul asurzitor și unda de șoc irezistibilă a bombelor ar putea fi îngrozitoare pentru mulți, dar după multe niveluri, ai câștigat insigna veteranului tău și rămâi neafectat de astfel de elemente de luptă. Oh, bucuria de a fi din nou în centrul acțiunii! Sub norul gros format din fumurile exploziilor se află câmpul de luptă. Fiecare dintre adversarii tăi este hotărât să devină singurul supraviețuitor al acestei provocări. Dar tu? Similar cu celelalte titluri din această serie de jocuri distractive, obiectivul dvs. ca jucător este simplu: deveniți ultimul jucător care stă pe câmpul de luptă. Pentru a atinge acest obiectiv, aveți multe instrumente în arsenalul dvs. Arma ta principală este bombele tale explozive.

În fiecare nivel, veți fi amplasat la colțul unei hărți și veți fi înconjurat de un zid realizat din diferite blocuri. Prima ta slujbă ar trebui să ștergi acești ziduri, așezându-ți bombele lângă el și fugind la timp pentru a te îndepărta de explozie. În timp ce curățați zidurile și alte obstacole în calea adversarilor dvs., puteți întâlni puteri care vă vor oferi puteri diferite pentru o perioadă limitată de timp. Acestea pot fi scuturi, arme, bufe de viteză sau chiar invincibilitate! Folosește-le cu înțelepciune și învinge-ți toți adversarii pentru a deveni ultimul jucător în viață la fiecare nivel! Continuați să jucați și explorați celelalte moduri de joc pe care le oferă Bomb It 5! Sau vizitați colecția noastră de alte jocuri Bomb It și continuați-vă aventura în alte jocuri ale seriei!

Caracteristici:

  • 6 hărți diferite pentru a juca
  • 4 moduri provocatoare de joc
  • 3 setări de dificultate
  • Schimbă aspectul personajului tău

Control:

  • În modul cu 1 jucător, utilizați tastele săgeată pentru a vă deplasa și bara de spațiu pentru a plasa o bombă.
  • În modul cu 2 jucători, utilizați tastele WASD pentru a vă deplasa și bara spațială pentru a plasa o bombă ca jucător 1.
  • Utilizați tastele săgeată pentru a vă deplasa și tasta ENTER pentru a plasa o bombă ca jucător 2.
Bomb It 5 a fost adaugat in Jocuri Bomberman.