Exploziile potrivite și asurzitoare s-au întors odată cu al șaselea joc din seria de jocuri extrem de populare, Bomb It 6! Terenul de luptă a devenit subiect de o ploaie de bombe și ar trebui să transformi această situație ciudată într-un avantaj, manipulând explozivii pentru a-ți atinge scopul final! Urcă pe câmp, dar privește-ți capul! Nu poți ști niciodată unde va ateriza o bombă pe câmpul de luptă! Aveți abilități strategice de gândire și timp impecabil pentru a vă învinge adversarii înainte de a reuși să vă reducă la cenușă? Dacă doriți să aflați, apăsați butonul de pornire și lăsați călătoria să înceapă! Unde sunt bombele tale? Cine trebuie să poarte lucruri atât de grele când plouă literalmente din cer? În cel de-al șaselea joc al acestui serial uimitor de distractiv, nu trebuie să transportați bombe pentru a exploda lucrurile! În schimb, bombele plouă din cer periodic și ar trebui să le împingeți către adversarii dvs. înainte de a detona.

Bomb It 6 este plin de noi adăugări și oferă 5 moduri diferite de joc în loc de 4 ca jocurile anterioare ale seriei! Cu aceste numeroase moduri, suntem siguri că veți găsi o provocare care vă va fi distrat timp de ore.
Modul arcade rămâne același și ar trebui să încerci să-ți omori toți dușmanii. În modul de luptă royale, ucide 10 dușmani și revendică titlul de învingător! Modul zonă verde oferă un joc distractiv în care trebuie să ocupați zece zone verzi. Nu puteți rezista aurului strălucitor? Atunci poteca de comori este doar modul pentru tine, în care trebuie să aduni 10 monede! Crezi că te poți descurca mai mult? Puteți ajusta dificultatea, cantitatea jucătorului, nivelurile și alte opțiuni înainte de a începe un joc pentru a crea un joc perfect pentru dvs.!

Acțiunea și emoțiile continuă și în alte jocuri din această serie uimitoare! Asigurați-vă că consultați colecția noastră de jocuri Bomb It pentru a vă vedea!

Caracteristici:

  • 5 moduri diferite de joc
  • Tinute deblocate
  • Multe personaje de jucat
  • Grafica 2D


Controale:

  • În modul cu 1 jucător, utilizați tastele săgeată pentru a vă deplasa și tasta de bară spațială pentru a plasa o bombă.
  • În modul cu 2 jucători, utilizați tastele WASD pentru a vă deplasa și bara spațială pentru a plasa o bombă ca jucător 1. Utilizați tastele săgeată pentru a vă deplasa și tasta ENTER pentru a plasa o bombă ca jucător 2.
Bomb It 6 a fost adaugat in Jocuri Bomberman.