Jocuri cu Mineri

Mereu ati fost intrigati de ce inseamna minerit ori de ce extrag muncitorii din subteran? Acum e sansa voastra sa descoperiti acest mister si sa obtineti raspunsul la toate intrebarile pe care le aveati, alegand sa testati jocuri cu mineri care au fost atent selectionate de noi, special pentru a va asigura si garanta distractia in mediul online.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Mine and Slash
Mine and SlashMine and Slash

Jocuri cu Mineri

Mereu ati fost intrigati de ce inseamna minerit ori de ce extrag muncitorii din subteran? Acum e sansa voastra sa descoperiti acest mister si sa obtineti raspunsul la toate intrebarile pe care le aveati, alegand sa testati jocuri cu mineri care au fost atent selectionate de noi, special pentru a va asigura si garanta distractia in mediul online. De la jocuri in care trebuie sa plasati logic si strategic bombe ori dinamita pentru a arunca un perete in aer pana la jocuri de cautat comori sub pamant, acum este sansa voastra de a descoperi o alta lume, alaturi de personaje celebre din desenele voastre preferate.

Alegeti jocuri cu mineri pentru a va testa cunostintele si pentru a va etala capacitatea de concentrare, viteza de reactie, logica si strategia pe care le folositi pentru a castiga. Excavati sub pamant ori pe Marte, descoperiti ce comori se ascund, aurul cel mult dorit de exploratori, diamante si alte pietre pretioase. Apoi asigurati-va ca transportati in siguranta tot ce ati adunat si ajungeti cu ele la suprafata. Tine de voi sa descoperiti cat mai multe comori. Puteti sa va convocati prietenii si sa jucati impreuna pentru ca unele jocuri ofera si aceasta varianta.