Jocuri Zuma

Jocuri Zuma iti stau acum la dispozitie sa iti antrenezi mintea si sa demonstrezi ca logica poate invinge norocul gamerilor.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Zuma cu Vrajitorul Oz
Zuma cu Vrajitorul OzZuma cu Vrajitorul Oz

Jocuri Zuma

Jocuri Zuma iti stau acum la dispozitie sa iti antrenezi mintea si sa demonstrezi ca logica poate invinge norocul gamerilor. Provoaca-ti prietenii la o noua distractie pentru a vedea cine este jucatorul cel mai logic, abil si rapid dintre voi. Aceste recomandari sunt menite pentru cei care au rabdare si care doresc sa inteleaga structura unui joc, pentru cei care considera ca doar jucand logic au sanse de a castiga puncte. Puteti alege orice doriti voi de la bile colorate pana la pasari, sushi, obiecte din fabrica ori dovleci, bomboane, mingi de fotbal, zombi ori vraji, animale ori personaje din seriile celebre de desene animate. 

Este distractiv sa incerci orice doresti din selectia noastra de jocuri Zuma pentru ca nu ai cum sa te plictisesti. Incarcarea jocurilor este foarte rapida asa ca poti sa pornesti in aventura in cateva secunde alaturi de personajele propuse de noi precum vrajitori, zane, zombi si multi altii. Te asteptam sa iti etalezi abilitatea de jucator profesionist, experimentat, abil si logic. Numai astfel de jocuri te ajuta sa iti dezvolti capacitatea cognitiva, motrica si dexteritatea.