Advertisement
Ad will close in 00:6

Match 3 de Craciun

Full Screen Replay
Advertisement

Despre joc

Este timpul să testati abilitatile de a face combinații de cate 3 sau mai multe perechi intr-un joc fara varsta care este o editie de Craiun. Cu cât combo-ul de elemnte de Craciun este mai lung, cu atât este mai mare scorul tau! Sa incepem!

Fără îndoială, jocul are un design frumos, iar aceste decoratiuni de Craciun vor fi apreciate atat de copii cat si de adulti, doarece jocul match 3 nu are varsta. Ce trebuie să faci aici este să faci combinații care să se potrivească pentru a face lanțuri lungi. Potriviți astfel imaginile in limita de timp si treceti la niveluri complete. În fiecare rundă, vi se cere să eliminați o cantitate de potriviri contra timp, pentru a nu pierde jocul. Desenați o linie între acele decoratiuni pentru a le conecta și apoi a le face să dispară în totalitate de pe bord! Este posibil să le miști vertical, orizontal și diagonal.

Jocul de potrivire este cu adevărat un "match 3" un joc de puzzle cu decoratiuni de iarna! Credeți că sunteți în stare să faceti cel mai mare scor? Jucați acum GRATUIT! Distractie placuta!

 

Match 3 de Craciun a fost adaugat in Jocuri cu Match 3.

Jocuri noi

Gombis © 2018 - Terms of Use - Privacy Policy