Îmbunătățiți-vă gândirea strategică cu Checkers, un joc clasic de societate cunoscut pentru mișcările și capturile sale inteligente. Acest joc te provoacă să-ți depășești adversarii pe o tablă tradițională în carouri, cu variante interesante.

Stăpânește elementele de bază și nu numai: Începeți cu regulile fundamentale înainte de a vă scufunda în variante precum Canadian Drafts și Russian Drafts, fiecare adăugând o întorsătură unică pentru a vă ascuți adaptabilitatea. Folosiți sărituri inteligente pentru a captura piesele inamice, pentru a le bloca căile și pentru a pune capcane pentru a asigura victoria. Monitorizează-ți progresul și urcă în clasamente provocând prietenii sau adversarii online în bătălii strategice.

Jucat pe o tablă pătrată de 8x8, fiecare jucător începe cu 12 piese plasate pe pătratele negre. Scopul este de a captura toate piesele adversarului sau de a le împiedica să se miște. Piesele se deplasează în diagonală, captând un adversar sărind peste ele. Atingerea laturii îndepărtate a tablei transformă o piesă într-un „rege”, permițându-i să se miște atât înainte, cât și înapoi, crescând posibilitățile strategice. Checkers este ușor de învățat, dar oferă o complexitate strategică profundă, ceea ce îl face favorit pentru toate nivelurile de calificare. Sunteți gata să vă testați priceperea strategică cu posibilități infinite?

Checkers Online a fost adaugat in Jocuri Dame.