Jocuri cu Hamsteri

Pentru copiii care iubesc aceste animalute dragute, am selectat cu grija o colectie de jocuri cu hamsteri care ii vor bucura deopotriva pe fetite si baietei, indiferent de varsta.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Whack A Mole
Whack A MoleWhack A Mole

Jocuri cu Hamsteri

Pentru copiii care iubesc aceste animalute dragute, am selectat cu grija o colectie de jocuri cu hamsteri care ii vor bucura deopotriva pe fetite si baietei, indiferent de varsta. Copiii pasionati de jocuri educative au acum ocazia sa testeze jocurile noastre de memorie, sa isi dovedeasca abilitatile de a iesi din labirintul incurcat, sa participe la curse cu hamsteri si sa se distreze de minune alaturi de aceste animalute dragalase. Jocurile sunt atent selectionate, special pentru copiii care iubesc hamsterii si doresc sa invete sa ii ingrijeasca intr-un mod adecvat. 

Colectia noastra de jocuri cu hamsteri ofera tuturor copiilor posibilitatea de a deveni eroi salvand micutele animale, ingrijindu-le si ajutandu-le sa iasa din labirint. Jocurile noastre sunt extrem de usor de folosit. Este suficient sa deschideti jocul, sa asteptati sa se incarce, sa dati click pe icon-ul play ori pe cuvantul play/joaca si sa cititi instructiunile. Folosind mouse-ul ori tastele calculatorului puteti iesi din orice situatie si veti salva ori ajuta micutele animale. Jocurile noastre sunt gratuite si va asteapta sa le testati. Provocati-va prietenii si organizati competitii ca sa vedeti cine se descurca mai bine sa ingrijeasca hamsterii.