Jocuri de Ingrijit Animale

Iti plac animalele si iti doresti sa le oferi ingrijirea si iubirea ta? Alege colectia de jocuri de ingrijit animale si vei avea ocazia sa descoperi o lume frumoasa in care increderea, iubirea si prietenia sunt strans legate una de cealalta.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Ponyville Adventure: The Great Unicorn Awakening
Ponyville Adventure: The Great Unicorn AwakeningPonyville Adventure: The Great Unicorn Awakening
Pet Land
Pet LandPet Land
Little Baby Pet Spa & Salon Simulator
Little Baby Pet Spa & Salon SimulatorLittle Baby Pet Spa & Salon Simulator
Jocuri Jocuri de Fete Jocuri de Ingrijit Animale

Jocuri de Ingrijit Animale

Iti plac animalele si iti doresti sa le oferi ingrijirea si iubirea ta? Alege colectia de jocuri de ingrijit animale si vei avea ocazia sa descoperi o lume frumoasa in care increderea, iubirea si prietenia sunt strans legate una de cealalta. Invata alaturi de personajele tale preferate cum sa ingrijesti animalele gasite sau animalele bolnave. Astfel, ai ocazia sa le speli, sa le piepteni, sa le imbraci si sa le hranesti. Uneori, animalele au doar nevoie de o mangaiere. Acumuleaza puncte pe masura ce indeplinesti cerintele jocului si urmeaza cu atentie instructiunile de pe ecran. Alegand jocurile noastre, inveti sa ai grija de hamsteri, pisici, pinguini, catei, ponei sau chiar pui de vulpe.

Orice fel de jocuri de ingrijit animale va stau la dispozitie in mod gratuit. Acum aveti sansa de a afla cum se organizeaza o gradina zoologica, cum se desfasoara lucrurile la un salon pentru animale ori cum ajuti animalele sa creasca daca le ingrijesti corespunzator. Jocurile noastre au intructiuni logice si clare. Este suficient sa urmati indicatiile, pas cu pas, pentru a va asigura sansa de a castiga.