Jocuri cu Lego Ninjago

Acum puteți intra în lumea magică a Ninjago printr-unul din multele jocuri cu Lego Ninjago online. Găsește-ți ninja din interiorul tau cu jocurile LEGO NINJAGO! Jucați-vă cu personajul ninja pe care ii preferati pentru a ii apara de Lordul rău Garmadon. Poti fii un master in arta de spinjutsu pentru a nimicii dușmani in luptă pentru a urca sus in rang și pentru a face upgrade. Răul Djinn Nadakhan amenință insula Ninjago. În Ninjago Skybound trebuie să-l oprești să nu depășești Insula Ninjago! În acest joc 3D Ninjago jucați ca Jay cu curaj și trebuie să-i eliberați pe Cole, Wu, Nya, Lloyd, Zane și Kai. Doar alegeți oricare dintre jocurile gratuite Ninjago Online și distrează-te! 

Lumea magică ninja te asteapta printr-unul dintre multele jocuri Ninjago selectate manual, pe care le puteți juca online gratuit, 
poti zbura, rezolva piese de puzzle, poti porni in aventuri pline de actiune sau te poti juca jocuri relaxante cu eroii tai ninja preferati. Filmul Lego Ninjago a avut un succes impresonant in cinematografe și ne-am îndrăgostit de aceste personaje minunate! Acum puteți prelua controlul micilor Lego Ninjago și sa îi îndrumați spre cer folosind catapulte pentru a vedea cât de departe îi puteți face să călătorească prin cer. Colecteaza jetoanele Ninjago si de asemenea, obtine sporuri suplimentare sau incercati jocul Ninjago cu împușcături Spinjitzu Slash.