Jocuri Jocuri de Fete Jocuri cu LOL Surprise

Jocuri cu LOL Surprise

Păpușile tale LOL Surprise preferate: Queen Bee, Fancy,  Glitter Queen, OMG VRQT, Miss Independence și cele mai bune prietene ale lor, ca de exemplu păpușa Unicorn, se află acum într-o nouă categorie dedicată de jocuri cu Papușile LOL Surprise. Papușile LOL Surprise vor să se asigure că arată minunat în ținutele lor uluitoare, vrei ca tu să le ajuți să se pregătească?

 Alăturați-vă păpușilor tale preferate pentru a începe aceste jocuri cu Papușile LOL Surprise. Deveniți consilierul lor de modă și ajutați-le pe fete să își aleagă cele mai frumoase haine. Micuțele păpuși LOL Surprise sunt gata să fie alături de tine astfel că hainele lor preferate, coafuri, machiaje dar și o mulțime de accesorii sunt acum aici în aceste jocuri uimitoare de îmbrăcat pentru fete.

 Nu vă fie teamă să folosiți prea multă strălucire atunci când va ocupați de machiajul sau de ținutele lor... acestor fete le place ca totul să fie strălucitor, glam și plin de sclipici, așa că asigurați-vă că amestecați culorile sclipitoare preferate cu diferite nunațe de ruj, fard de obraz și rimel frumos. Apoi, schimbă-le coafurile obișnuite, alege haine noi și colorate și apoi nu ezitați să vă testați abilitățile de stilist în timp ce creați un aspect de excepție pentru fiecare păpușă drăguță.

  • Ce înseamnă LOL surprise?

 In primul rand, L.O.L vine de la Lil Outrageous Littles si reprezinta o colectie de mini papusi pline de surprize. 

Chiar numele său vă invită să „râdeți tare”, din acronimul său în engleză (LOL = laughing out loud), și aceasta este prima interpretare pe care o putem da acestui nume. Jucăriile incredibilului și mega popularului brand LOL Surprise sunt sinonime cu distracția, cu multă plăcere.
Ele sunt de departe printre cele mai creative, interactive si distractive papusi aparute in ultima perioada.

  • Care sunt personajele LOL Surpriza?

Cele mai cunoscute personaje din Lol Surpriza sunt Queen Bee, Fancy,  OMG VRQT, Miss Independence OMG, Glitter Queen, familia OMG Royal APE și Cosmic Sign din colecția LoL Champions Zodiac Signs.

Dar au apărut între timp și o colecție de LOL Băieți!
Descopera fratele celor mai iubite papusi LOL Surprise în Seria 4! Fiecare personaj masculin are un corespondent in personajele feminine LOL Surprise, deja cunoscute. Stilul baietilor este asemanator cu cel al surorilor LOL, dar putin diferit, cu caracteristici unice, masculine. 

  • Ce fel de jocuri cu Papușile LOL Surprise putem juca?

Majoritatea jocurilor cu Papușile LOL Surprise sunt jocuri pentru fete. Sperăm că pe viitor să apară tot mai multe jocuri online cu aceste păpuși adorabile.