Jocuri Makeover

În aceste jocuri makeover va puteti testa abilitatile de artisti in devenire care se specializeaza in machiaje simple, elegante ori machiaje profesionale.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
School Girls: Battle Beauty Salon
School Girls: Battle Beauty SalonSchool Girls: Battle Beauty Salon
From Nerd To School Popular
From Nerd To School PopularFrom Nerd To School Popular
Sweet Doll Dressup Makeup
Sweet Doll Dressup MakeupSweet Doll Dressup Makeup

Jocuri Makeover

În aceste jocuri makeover va puteti testa abilitatile de artisti in devenire care se specializeaza in machiaje simple, elegante ori machiaje profesionale. Acum aveti ocazia sa invatati sa va intretineti tenul pe timp de iarna pentru ca acesta are de suferit din cauza fenomenelor meteo precum frigul, vantul ori ninsoarea. De asemenea, puteti sa va jucati alaturi de personajele voastre preferate precum Anna, Ariel, Marinette descoperind jocuri makeover interesante si amuzante care sa va permita sa testati orice fel de machiaj, coafuri si vestimentatie va doriti voi.

Am selectat cu atentie aceste jocuri makeover, special pentru fetitele pasionate de fashion , makeover de intretinere corporala, de mentinere a frumusetii. Jocurile noastre sunt gratuite si va stau la dispozitie in orice moment. Este suficient sa dati click pe jocul dorit, sa asteptati sa se incarce, apoi sa cititi cu atentie instructiunile de la inceputul jocului si cele de pe parcursul acestuia. Folositi mouse-ul ori tastatura si puteti acum sa transformati o fata obisnuită intr-un super star. Puteti sa va distrati alaturi de printesele preferate si de prietenele voastre. Jocurile noastre makeover sunt educative si distractive deopotriva.