Jocuri cu saruturi

Esti romantic ori romantica si vrei sa afli cum sa te pregatesti pentru prima ta intalnire? Atunci intra pe site si descopera minunata noastra colectie de jocuri cu saruturi alaturi de personajele preferate din serialele de animatie celebre in intreaga lume.

Cele mai noi
Cele mai populare
Cele mai noi
Cele mai jucate
Toca Boca Kiss
Toca Boca KissToca Boca Kiss
Jocuri Jocuri de Fete Jocuri cu saruturi

Jocuri cu saruturi

Esti romantic ori romantica si vrei sa afli cum sa te pregatesti pentru prima ta intalnire? Atunci intra pe site si descopera minunata noastra colectie de jocuri cu saruturi alaturi de personajele preferate din serialele de animatie celebre in intreaga lume. Ai ocazia sa participi la un concurs de sarutat fete, la o cursa pe motocicleta, sa descoperi cum se saruta super eroii, bebelusi care se amuza sau animale care se saruta.

Folosind vasta noastra colectie de jocuri cu saruturi poti invata sa pregatesti o cina romantica, sa iti alegi hainele potrivite pentru prima intalnire sperand sa primesti primul sarut adevarat din viata ta. Cupluri celebre ori super eroii din desenele tale preferate te vor insoti in aventura acestor jocuri dedicate primului sarut. Indiferent ca este vorba despre saruturi ascunse, despre saruturi in ajun de Craciun ori saruturi la birou sau pe plaja, aceste jocuri distractive te vor pregati pentru a nu avea emotii cand vei saruta sau vei fi sarutata pentru prima data. Romantismul este in floare, iar jocurile sunt usor de folosit din fata calculatorului cu ajutorul mouse-ului sau tastaturii din dotare.